Termékek
Alumínium profilok / gépépítő profil
Alumínium profilok / gépépítő profil
Alumínium profilok tartozékai
Alumínium profilok tartozékai
Lézerrel vágott lemezek - Félkész termékek - Csőrendszerek - Kábelcsatorna
Lézerrel vágott lemezek - Félkész termékek - Csőrendszerek - Kábelcsatorna
Mechanikai alkatrészek
Mechanikai alkatrészek
Dinamikus M
Dinamikus M
Dinamikus E
Dinamikus E
Dinamikus T
Dinamikus T
Dinamikus PN
Dinamikus PN
Műhely kellékek Fogyóeszközök
Műhely kellékek Fogyóeszközök
Solar
Solar
DIY - Készletek /Sim Racing
DIY - Készletek /Sim Racing

„Egy robot, amely a megfelelő építőelemek tökéletes választékát kínálja Önnek”

Ez a Motedis.


Nem számít, hogy milyen ambiciózus a projektje: a modellvasúttól az ipari szerkezetekig mindent megtalál online boltunkban, amire csak szüksége van.

Termékkínálatunk széles skálája kiváló minőségű és sokoldalúan felhasználható alumínium profilokat, profilkiegészítőket, mechanikai alkatrészeket, hajtáselemeket és 3D nyomtatási anyagokat tartalmaz.

A robot mint beszállító jelentős előnyökkel jár. Online ügyfélfelületünkön teljesen automatizáltuk a vásárlási folyamatot, és levágtuk a felesleges szolgáltatásokat, hogy nagyon versenyképes árakat tudjunk kínálni Önnek ? a nagy megrendelések és a kis megrendelések esetében egyaránt. Így az iparági szabványos termékek bárki számára elérhetővé válnak, aki képes egy néhány szavas robotot kezelni. Ügyfeleinknek nincs szükségük termékalkalmazási segítségre, mivel már pontosan tudják, hogy mire van szükségük, és hogyan kell használni, hogy megvalósítsák elképzeléseiket. A Motedis eredetileg azért jött létre, hogy prémium minőségű termékekkel lássa el a vállalkozásokat. Bár még mindig a B2B kereskedelemre összpontosítunk, építőelemeinkhez mindenki - multinacionális cégek és magánügyfelek, műszaki szakemberek és nem hivatásos kreatívok egyaránt - azonos feltételekkel juthat hozzá. Ez a mi hozzájárulásunk a barkácskultúrához, és egyben a mi utunk, hogy tisztességes alternatívaként lépjünk fel a Góliátok piacán.

Minden nap egy lépéssel közelebb kerülünk a célunkhoz. Fejlesztjük robotunkat és termékkínálatunkat.

Kezdjen el bármit építeni egy egyszerű kerettől kezdve az összetett polcrendszerekig, munkapadokig és 3D nyomtatókig az alumínium extrudált profiljainkból. Könnyű súlyuknak, valamint nagyfokú pontosságuknak és stabilitásuknak köszönhetően sokféle alkalmazáshoz használhatók. Profiljainkat a kívánt hosszúságra vágjuk, és a megfelelő tartozékokkal együtt használatra készek. A profil nyílásába konzolok, kötőelemek és anyák illeszthetők, így az alkatrészek egyszerűen összeilleszthetők. Az összes profil és csatlakozó kombinációt megtalálja a villanyszerelőknek, készítőknek és mechanikai készítőknek szóló praktikus termékáttekintéseinkben. A 3D nyomtatás szerelmesei is válogathatnak a különféle anyagok között. Tekintse meg 3D nyomtatási szálainkat ABS+, PLA, PET-G és POM anyagból különböző színekben.

Jó építést!

Részletek


Hírek